Gedragscode

Voor een gezellige en veilige Nassau4Daagse hebben we een aantal regels. We verzoeken alle deelnemers en toeschouwers deze zo veel mogelijk te volgen.

Je uitrusting

Zorg voor goede schoenen en neem genoeg drinken en eten mee, zoals water en fruit. Voor meer tips, kijk even hier!

Veiligheid

De veiligheid van de kinderen is erg belangrijk. Daarom verwachten wij dat de kinderen die meelopen met de vijf kilometer altijd begeleiding hebben van een volwassene. Let op, de begeleider is dan ook verantwoordelijk voor deze kinderen.

Zorg dat je goed kijkt waar je loopt. Let op bij oversteken, want niet overal staan verkeersregelaars. Loop je samen, houd dan je loopmaat of je begeleider(s) in de gaten.

Je mag geen hond meenemen tijdens het wandelen. De toeschouwers vragen we honden aangelijnd te houden en op veilige afstand van de lopers te houden.

Gezondheid

Je mag niet roken als je meeloopt. De toeschouwers worden verzocht niet te roken als de kinderen langs lopen.

Laat je snoep thuis en eet lekker fruit, daar kom je vlugger mee vooruit.

Iedereen heeft wel een waterfles thuis liggen. Neem daarom je eigen waterfles mee en vul deze met lekker fris water. Bij warm weer, neem je er twee mee!

Houd Groningen schoon

Gooi altijd afval in een prullenbak of bewaar het even in je zak of tas, dan kun je het later thuis weggooien. Samen houden we Groningen schoon!