Gedragscode

Voor een gezellige en veilige Nassau4Daagse hebben we een aantal regels. We verzoeken alle deelnemers en toeschouwers deze zo veel mogelijk te volgen.

Je uitrusting

Zorg voor goede schoenen en neem voldoende drinken en eten mee. Zoals lekker water en fruit. Voor meer tips, kijk even hier!

Veiligheid

De veiligheid van de kinderen is erg belangrijk. Daarom verwachten wij dat de kinderen die meelopen met de vijf kilometer altijd begeleiding hebben van een volwassene. Let op, de begeleider is dan ook verantwoordelijk voor deze kinderen.

Zorg dat je goed kijkt waar je loopt. Let op bij oversteken, want niet overal staan verkeersregelaars. Loop je samen, houd dan je loopmaat of je begeleider(s) in de gaten.

Loop je mee, dan mag je geen honden mee nemen. De toeschouwers vragen we honden aangelijnd te houden en op veilige afstand van de lopers te houden.

Gezondheid

Lopen is niet alleen leuk, maar ook gezond. Je mag daarom niet roken als je meeloopt. De toeschouwers worden verzocht niet te roken als de kinderen langs lopen.

Laat je snoep thuis en eet lekker fruit, daar kom je vlugger mee vooruit.

Iedereen heeft wel een waterfles thuis liggen. Neem daarom je eigen waterfles mee en vul deze met lekker fris water. Bij warm weer, neem er twee mee.

Houd Groningen schoon

Als je meeloopt is het belangrijk dat je onderweg en bij de pauzepost tijdens de pauze alle rommel in de prullenbak gooit of mee naar huis neemt en daar weggooit in de prullenbak. Samen houden we Groningen schoon!